Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо салат з соковитим кавуном

Неймовірно смачний салат. Поєднання солодкого кавунчика, свіжого листя салату, фети та обсмажених горіхів та кунжуту з чудовою ароматною та пікантною заправкою фантастичне.

Інформатор пропонує скуштувати та приготувати дуже смачний салат для вашої родини. 

Інгредієнти

  1. кавун 400 г
  2. фета 300 г
  3. горіхи 150 г
  4. кунжут 20 г
  5. листя салату 100 г

Заправка 

  1. базилік
  2. оливкова олія

Приготування 

Почистити від кісточок та нарізати кавун. Додаємо сир фета. Обсмажити горіхи та кунжут. Змішати всі інгредієнти, заправивши олією та можна додати бальзаміка! 

Це дуже смачно! Насолоджуйтесь!

Євгенія Вікторівна

Нагору