Кривий Ріг До сайту

Готуємось до зими: консервована молода капуста для борщів та салатів

Молода капуста дуже популярний продукт для найрізноманітших літніх страв, але консервувати її якось не якось не прийнято, а дарма.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати зготування з молодої капусти, яке дуже стане в пригоді взимку.

Молода капуста консервована

Реклама

Продукти

капуста молода;

оцтова есенція по 1 ч.л в кожну банку;

Реклама

окріп.

Нічого більше додавати не треба, щоб не викликати бродіння.

Приготування

Реклама

Капусту за цим рецептом зручно готувати у літрових банках.

Шаткуємо капусту і щільно трамбуємо в банки.

Вливаємо в кожну по чайній ложці оцтової есенції і заливаємо окріп, закручуємо кришки. Все! Ніякої стерилізації не потрібно!

Реклама

Капуста виходить просто дивовижною. Її можна використовувати в якості салату, додав зелень і олію. Доре додавати в борщі, тушкувати, використовувати для начинки в вареники і пироги.

Про те, як приготувати солоні помідори у банках, як бочкові, Інформатор писав раніше.

Альона Свірідова