Молода капуста дуже популярний продукт для найрізноманітших літніх страв, але консервувати її якось не якось не прийнято, а дарма.
Інформатор пропонує приготувати зготування з молодої капусти, яке дуже стане в пригоді взимку.
Молода капуста консервована
Продукти
капуста молода;
оцтова есенція по 1 ч.л в кожну банку;
окріп.
Нічого більше додавати не треба, щоб не викликати бродіння.
Приготування
Капусту за цим рецептом зручно готувати у літрових банках.
Шаткуємо капусту і щільно трамбуємо в банки.
Вливаємо в кожну по чайній ложці оцтової есенції і заливаємо окріп, закручуємо кришки. Все! Ніякої стерилізації не потрібно!
Капуста виходить просто дивовижною. Її можна використовувати в якості салату, додав зелень і олію. Доре додавати в борщі, тушкувати, використовувати для начинки в вареники і пироги.
Про те, як приготувати солоні помідори у банках, як бочкові, Інформатор писав раніше.
Альона Свірідова