Кривий Ріг До сайту

ЗСУ обстрілює Запорізьку АЕС, а Польща контролює українських аграріїв: оприлюднені нові фейки російських ЗМІ

Російські пропагандисти все частіше намагаються приписати власні воєнні злочини українцям і, що називається, видати біле за чорне.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на данні Центра протидії дезінформації, днями представник МЗС рф і.вишневецький заявив, що «росія вражена цинізмом В.Зеленського, який звинуватив російські війська в обстрілі Запорізької АЕС, а Київ фактично бере у заручники ЄС, обстрілюючи найбільшу атомну електростанцію Європи». Але саме прикриваючись ЗАЕС, росіяни безжалісно нищать Нікополь, Марганець та їх околиці.

Агресію росіяни намагаються приписати і Польщі, яка неймовірно перейнялася горем українців і намагається допомогти нам. На думку росіян робиться це не просто так, а тому що Польща планує встановити контроль над сільським господарством України, для чого організовано скуповує продукцію за заниженими цінами. Також Польща інвестує у створення транспортної інфраструктури для безперешкодного вивезення українського продовольства до Європи та інших ринків. Але ж це росіяни, а не поляки зухвало крадуть і вивозять українське збіжжя, а також, овочі, фрукти, та все інше, вирощене українськими селянами на окупованих територіях.

Реклама

Посол рф у США а. антонов заявив: «новий пакет американської військової допомоги Києву на $1 млрд підтверджує, що США не хочуть сприяти мирному врегулюванню кризи в Україні, а хочуть затягнути конфлікт… США дедалі більше втягуються в конфлікт в Україні, наближаючись до небезпечної межі протистояння з росією».

Тобто мир, у розумінні росіян, це повне підкорення України, знищення українського народу, а США їм в цьому зважає.

Про фейки, зв’язані зі звільненням з роботи у воєнний час, Інформатор писав раніше.

Реклама

Альона Свірідова