Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Відомий журналіст американського видання The New York Times Ендрю Крамар написав про терор Нікополя окупантами

Журналісти світового рівня не перестають розповідати про терор Дніпропетровщини російською армією. Журналіст американського видання The New York Times Ендрю Крамар написав, як окупанти обстрілюють Нікополь, ховаючись за АЕС.

Про це розповідає Інформатор з посиланням на Нікопольську міськраду.

Через постійні обстріли російської армії, яка понад три тижні тероризує місто та район, до Нікополя прикута увага всього світу. Світові ЗМІ регулярно відвідують наше місто, фіксуючи злочини армії окупантів.

Журналіст Ендрю Крамер та фотограф Девід Гуттенфельдер, мали змогу на власні очі побачити наслідки ворожих обстрілів та поспілкуватися з мешканцями міста, до чиїх будинків вночі прилітають снаряди, коли люди мирно сплять.

“Під час російсько-української війни, вздовж більшої частини лінії фронту в Україні, одна сторона здійснює артилерійську атаку, інша стріляє у відповідь. Але не в Нікополі. Готуючись до великого контрнаступу українська армія стикається з новою і неприємною перешкодою, коли російська армія перетворює атомну електростанцію на фортецю”, – написав Ендрю Крамер.

Як у Криворізький район завітав журналіст британського видання Times, прочитати можна – тут.

Олена Шевченко

Нагору