Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі по квартирах ходять шахраї під виглядом соцпрацівників

З 1 серпня у Кривому Розі знову почали видавати продуктові набори. Разом з цим, у місті з’явилися шахраї, вони видають себе за соцпрацівників, які збирають дані нібито для видачі продуктових наборів.

Подібні заяви надійшли до міського Контакт-центру 15-20, від мешканців Металургійного та Довгинцівського району, – передає Інформатор з посиланням на ТРК “Рудана”.

Працівники Центру застерігають не надавати свої персональні дані невідомим особам та негайно телефонувати до поліції “102”.

Проте днями фахівці Центру 15-20 отримали декілька дзвінків від громадян двох районів міста про невідомих осіб, які ходять по квартирам. Ймовірні шахраї, представляючись працівниками Управлінь праці і соцзахисту, збирають персональні дані начебто для складання списків для видачі продуктових наборів від міської влади. При цьому відповідних документів, що вони посадові особи, не мають.

У Контакт-центрі наголошують, що працівники соцзахисту не ходять по квартирах і не складають списки, оскільки вся інформація є в реєстрі.

Олена Шевченко

Нагору