Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дизертирство холодноярівців, росія – надійний партнер: які фейки розганяли російські ЗМІ за минулу добу

Про те, що російська пропаганда вже давно перетворилася на такий собі “макаронний цех”, де справно виготовляють “локшину” на “внутрішні потреби” зомбованих росіян, вже нікого не дивує. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, протягом 01.08.2022 окупанти поширили наступні фейки, маніпуляції, а то й відверту дезінформацію:

Фейк
В МО рф заявили: «через великі безповоротні втрати в 93-й механізованій бригаді та 128-й гірничо-штурмовій бригаді, відзначається масове залишення бойових позицій і дезертирство особового складу з’єднань у центральні та західні райони України».
Насправді ж героїчні холодноярці били, б’ють и будуть бити рашистських загарбників доти, доки не виженуть іх з української землі, або не оставлять їх лежати в ній навіки. Вони захищають свою Батьківщину, свої родини і свою землю.

Маніпуляція
Президент рф в.путін заявив: «рф завжди буде надійним і відповідальним постачальником металургійної продукції для зарубіжних покупців і партнерів… для тих, хто налаштований на вигідну ділову співпрацю, ми також будемо надійними партнерами, але ми не будемо працювати собі в збитки з тими, хто виявляє до нас явно недружнє ставлення».
Ну про те, який надійний діловий партнер росія, говорить вже той факт, що підписавши договір про безперешкодний вивіз зерна з території України, вона в ту ж добу його порушила і обстріляла порт Одеси, де зберігалося зерно.

Дезінформація
Колаборант-«керівник» тимчасово окупованих територій Донецької області д.пушилін заявив: «Київ хоче евакуювати жителів підконтрольної йому частини Донеччини, щоб поставити під сумнів легітимність майбутнього референдуму, а заяви В.Зеленського про евакуацію людей є лише піар-ходом».
Українська влада дійсно наполегливо рекомендує жителям Донецької області евакуюватися в безпечніші регіони країни, але лише для того, щоб врятувати їх життя під час жорстоких боїв з окупантами.

Раніше Інформатор писав про те, що міноборони рф росповсюджує фейк стосовно розміщення ЗСУ у житлових будівлях Кривого Рогу.

Альона Свірідова

Нагору