Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі пообіцяли платити по 50 тисяч гривень за зрадника

Через постійні обстріли і точні потрапляння ворожих снарядів українські посадовці почали пропонувати містянам гроші, якщо вони “здадуть” зрадників.

У Кривому Розі також долучилися до ідеї заохочення грошима і пропонують 10 тисяч гривень за фото, відео і справжні докази проросійських агітаторів. 50 тисяч гривень обіцяють за реального шпигуна, – передає Інформатор з посиланням на Олександра Вілкула.

“Ми бачимо, як героїчно воюють наші захисники. Однак, на жаль, є деякі, хто підло працює на окупантів. Вони отримують криваві гроші, а за це здають дислокацію та переміщення підрозділів Збройних сил України. Повідомляють розміщення складів, коригують вогонь окупантів. Ці люди теж ходять і живуть поряд із нами. Хоча ні, це не люди. Це гірше за ворогів, це зрадники.

Наші спецслужби активно працюють із пошуку цих злочинців і знаходять їх. Однак найефективнішою ця робота буде, якщо для цього ми об’єднаємось усі разом. Ми робимо спеціальну гарячу телефонну лінію та електронну адресу, на які ви зможете повідомити про колаборантів та зрадників.
Інформацію про таких людей ви можете надати за телефоном: 067-563-02-63 за будь-яким з месенджерів – Вайбер, Ватсап, Телеграм, Сигнал або надіслати листа на електронну пошту: krviddil.ssu@gmail.com”, – повідомив голова Криворізької ВА Олександр Вілкул.

Прохання – повідомляти прізвище, ім’я та по батькові людини, яка виявляє зацікавленість до місць дислокації, переміщення, складу та належності підрозділів ЗСУ, інших складових сил безпеки та оборони, про тих, хто здає окупантам місце розташування українських військових, або хто коригує вогонь по нашій території.

Якщо можливо, вкажіть номер телефону, адресу проживання та інші відомості, які можуть допомогти встановити таких осіб.

Крім того, необхідно надати докладний опис події чи фактів. За наявності – додайте фото та відео, що вказують, що людина допомагає ворогові.

“Прохання до вас – також у ваших повідомленнях надавати свої дані – прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону для зв’язку з вами, уточнення обставин та виплати винагороди. Я дякую вам за ваш справжній патріотизм, за вашу уважність, бажання допомогти нашим захисникам та виявити ворога”, – зазначив Вілкул.

Олена Шевченко

Нагору