Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мешканці Інгулецького району продовжують отримувати від міста матеріальну допомогу на відновлення свого житла, яке постраждалого внаслідок ворожих обстрілів

Внаслідок ворожого обстрілу 9-го липня в Інгулецькому районі було пошкоджено 25 житлових будинків, дитячий садок, школу та чотири об’єкти бізнеса.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, мешканці Інгулецького району продовжують отримувати від міста матеріальну допомогу на відновлення свого житла, яке постраждалого внаслідок ворожих обстрілів. На сьогодні гроші переведено вже 256 домогосподарствам на загальну суму майже 500 тисяч гривень. Важливий момент – допомога видається на людину, яка звернулася від домогосподарства – або власнику житла, який там зареєстрований, або мешканцю міста, який зареєстрований за цією адресою. Також, кому було потрібно, додатково видали будматеріали з резервного фонду міста.

Нагадаемо, що  раніше Інформатор писав про те, що 9 липня по мікорайону Інгулець було випущено 10 ракет. Загинула жінка 1981 р.н., кухар в дитячому садочку, яка в цей момент йшла на роботу і дівчина 2002 году народження.

Альона Свірідова

Нагору