Щоб залишати максимальну кількість вітамінів в овочах, для приготування кабачкової ікри можна використати запечені овочі. Це не лише корисно, а й збереже час для приготування.
Інформатор ділиться з вами рецептом корисної та швидкої у приготуванні кабачкової ікри. Вона неодмінно прийдеться вам до смаку.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1-2 шт.
- Кабачок – 2 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Коріандр мелений – 1/4 ч. л.
- Соняшникова олія – 2 ст. л.
- Лимон – сік половини
- Сіль і перець за смаком.
Приготування:
Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре вимити.
Покладіть овочі на фольгу. Збризніть соняшниковою олією і злегка посипте сіллю. Потім акуратно оберніть всі овочі фольгою.
У попередньо розігріту до 180 градусів духовку поставте овочі на 30 хвилин.
Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками, перекладіть їх в чашу блендера, додайте туди коріандр і зробіть з них пюре.
Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.