Кривий Ріг До сайту

Готуємо смачну кабачкову ікру без смаження і тушкування

Щоб залишати максимальну кількість вітамінів в овочах, для приготування кабачкової ікри можна використати запечені овочі. Це не лише корисно, а й збереже час для приготування.

Реклама

Інформатор ділиться з вами рецептом корисної та швидкої у приготуванні кабачкової ікри. Вона неодмінно прийдеться вам до смаку.

Інгредієнти:

Реклама

Приготування:

Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре вимити.

Покладіть овочі на фольгу. Збризніть соняшниковою олією і злегка посипте сіллю. Потім акуратно оберніть всі овочі фольгою.

Реклама

У попередньо розігріту до 180 градусів духовку поставте овочі на 30 хвилин.

Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками, перекладіть їх в чашу блендера, додайте туди коріандр і зробіть з них пюре.

Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.

Реклама