Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо смачну кабачкову ікру без смаження і тушкування

Щоб залишати максимальну кількість вітамінів в овочах, для приготування кабачкової ікри можна використати запечені овочі. Це не лише корисно, а й збереже час для приготування.

Інформатор ділиться з вами рецептом корисної та швидкої у приготуванні кабачкової ікри. Вона неодмінно прийдеться вам до смаку.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Кабачок – 2 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Коріандр мелений – 1/4 ч. л.
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Лимон – сік половини
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре вимити.

Покладіть овочі на фольгу. Збризніть соняшниковою олією і злегка посипте сіллю. Потім акуратно оберніть всі овочі фольгою.

У попередньо розігріту до 180 градусів духовку поставте овочі на 30 хвилин.

Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками, перекладіть їх в чашу блендера, додайте туди коріандр і зробіть з них пюре.

Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.

 

Нагору