Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог розповсюджує фейки про захоплення Нікополя і російські ДРГ

Останнім часом місто Нікополь на Дніпропетровщині постійно знаходиться під ворожими обстрілами. Разом з тим у мережі почали з’являтися вкиди з приводу російської ДРГ і захоплення міста.

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко спростував інформацію російської пропаганди і заспокоїв мешканців, – передає Інформатор.

Наразі у Нікополі живої сили окупантів не зафіксовано!

“Останні дні в районі спостерігається зростання кількості вкидів щодо обстрілів з датою та часом, планами захопити Нікополь до 20(25, 30).07 і подібним. Сьогодні чув історію про ДРГ, котра захопила чи не половину прибережної території однієї з наших громад. Багато людей вірить та панікує.
Війна триває, в тому числі, у медійному просторі. Ворог здійснює “обстріли” не тільки боєприпасами РСЗВ а й дезінформацією. Його мета – змусити вас хвилюватись, панікувати. “Дезу” закидають у вайбер і телеграм-групи, ФБ, розсилають в приватні повідомлення. На території району триває інформаційно-психологічна операція ворога. Будьте уважні – кожен з нас є мішенню, або може стати корисним ідіотом.

Разом з тим зауважу – ризик реальних обстрілів нікуди не зник. Тому, своє життя та психологічний стан необхідно підлаштувати під поточну ситуацію. Ми можемо це зробити”, – роз’яснив Євтушенко.

Нагадаємо, що повітряна тривога у Нікопольському районі тривала 19 годин. За цей час окупанти скерували на громади району близько 40 снарядів.

Олена Шевченко

Нагору