Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Від ворожої міни загинув священник з Дніпропетровщини

16 липня загинув Богдан Каплун від ворожої міни, яка накрила його в бліндажі. Дніпрянин Богдан був священником, а під час війни пішов на фронт добровольцем.

Трагічну звістку повідомив поет Олександр Ратнер, – передає Інформатор.

Ще три тижні тому Богдан Каплун на своїй сторінці у Facebook розповідав про амуніцію військових. А також відповідав на питання, чому залишив паству і пішов воювати: “Є час розкидувати каміння і є час збирати каміння”, – казав Отець Богдан.

“Молодий, гарний, чудовий чоловік, у минулому священик, він добровільно пішов на фронт близько трьох місяців тому. Коли ми прощалися, мені здавалося, що я проводжу сина, і, обіймаючи його, стримував сльози, розуміючи, що можемо більше не побачитись. У його очах теж стояли сльози. Потім ми листувалися…
Богдан залишив нам із Мариною свого пса, трирічного пса, вівчарку Філла, який тепер осиротів. Та й ми осиротіли теж. Богдан – перший із загиблих за Україну, якого ми знали особисто. Світла та вічна пам’ять Богдану Каплуну, чиє коротке та яскраве життя не забудеться ніколи! Слава Україні та її герою! У день, коли Богдан йшов її захищати, я написав вірші без посвяти, а тепер присвячую їх йому”, – написав Олександр про бійця Богдана Каплуна.

Раніше ми повідомляли про смерть холодноярівця з позивним “Фанат”.

Олена Шевченко

Нагору