Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Боронячи Україну загинув холодноярівець з позивним «Фанат»

У боях з окупантами загинув воїн 93 бригади Холодний Яр із позивним «Фанат». Фінансист за цивільною освітою, фанат футбольного клубу «Зоря».

 На жаль, особистість “Фаната” не можна розкривати навіть після смерті. Він був людиною, який ніколи не планував пов’язувати своє життя з армією, але пішов на війну і поклав життя за Україну, – передає Інформатор з посиланням на 93 бригаду Холодний Яр.

Всі, хто знав Фаната та чув про його подвиги, схиляють голови в пошані перед його світлою пам’яттю.

“Іноді Бог створює людей, яким зумовлено бути Воїнами з великої літери. Саме таким був Фанат. Навесні 2014 року він бачив колони російських танків, які сунули на його рідну країну. Саме це і спонукало його після здобуття вищої освіти піти у 93 бригаду і стати до зброї. Мистецтву війни він навчався безпосередньо під час бойових дій. І коли у 2022 році колони техніки окупантів посунули на Україну знову, Фанат і його бійці вже були готові їх «зустрічати».
Фанат мав беззаперечний авторитет у своїх бійців, тренувався і тренував, був прикладом, офіцером, за яким йшли люди. Планував і здійснював надскладні і ризиковані операції, відправив на той світ не один десяток моcкалiв. Про таких людей писати книжки, а їхні подвиги діти вивчатимуть у школах. Та нині триває кровопролитна війна з росією, і ми платимо надто велику ціну за нашу свободу та незалежність”, – підкреслюють холодноярівці.

Висловлюємо щирі співчуття його родині, близьким, друзям, товаришам по службі і його коханій.

Раніше ми писали про загибель на фронті співробітника “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Олена Шевченко

Нагору