Липень – сезон огірків. Якщо ви вже наїлися звичайних овочевих салатів, то можна переходити на новий рівень і приготувати огірки по-корейські.
Інформатор ділиться з вами літнім рецептом огірків. Готуються легко, смакують всій сім’ї.
Інгредієнти:
Огірки невеликого розміру – 0,5 кг, (краще вибирати з «пухирцями»);
Кріп – 1 пучок;
Сіль – 1 ч.л. з гіркою;
Цукор – 2 ч.л.;
Часник – 3 зубчики (через прес);
Оцет 6% – 1 ст.л.;
Олія рослинна – 40 мл. (оливкова а можна і соняшникова, підігріти до 60°);
Гвоздика – 2 шт.;
Запашний перець – 5 шт.
Спосіб приготування:
Огірки розрізаємо на 2 частини та викладаємо в будь-яку ємність із кришкою. Додаємо всі інгредієнти. Обов’язково підігріваємо олію – це важливо. Спеції трохи розминаємо у ступці, але не в пилюку. Закриваємо кришкою і все трясемо. Відправляємо в холодильник на ніч.
Олена Шевченко