Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На фронті від серцевого нападу помер боєць з Криворізького району

На фронті від сердечного нападу помер водій інженерно-саперного взводу танкового батальйону 60-ї окремої піхотної бригади Макар Василь Васильович.

Василь Васильович мешкав у селі Надеждівка Новопільської громади. У листопаді йому мало б виповнитися 40 років, – повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку РДА.

“Сміливий і мужній, щирий, відвертий, умілий воїн. Він вірив у перемогу та мріяв про неї, жив заради перемоги”, – розповідають односельці.
Сам родом з Запоріжжя, в юному віці він переїхав на Криворіжжя, і цей край став рідним для нього. До війни працював водієм в одній із підрядних організацій підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг». Надеждівка стала для Василя Васильовича рідною. Тут зустрів свою дружину Тетяну, створив сім’ю. Від першого шлюбу мав сина.
Від війни не ховався. Знав, що треба захищати Україну. І як тільки призвали до лав ЗСУ, пішов на фронт. Побратими поважали його за мужність, сміливість, професіоналізм. На нього можна було покластися завжди, адже ніколи не підводив.

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким Василя Васильовича.

Олена Шевченко

Нагору