Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Місцеві мешканці власноруч прибрали пляж біля на Карачунах і закликають до чистоти інших

Пляшки, обгортки, сміття – все це ми звикли бачити на місцях відпочинку у Кривому Розі. Але місцева мешканка вирішила не миритися з таким станом речей і зібравши команду однодумців зробила рейд по прибиранню біля водосховища на Карачунах. 

Про це Інформатору стало відомо від активістки чистоти Марини Дуваліної.

“Я обожнюю це місце і природу, та ті дива які вона нам подарувала. Я дуже вдячна за те, що в 10 хвилинах від дому маю можливість плавати, засмагати, та просто прийти подихати свіжим повітрям! Я буваю біля Підвісного мосту, на водоспаді тощо дуже часто; і я знаю як так буває чисто і як зараз. Тож, я вирішила не чекати поки хтось за мене це зробить, а візьму сміттєві пакети та приберу це власноруч! До чого закликаю і Вас! Хто хоче долучитися до мене, буду дуже рада допомозі! Знаю, що насмітять знову, і що люди не змінюються, та я орієнтуюсь на себе, а не на них”, – розповідає про улюблене місце Марина Дуваліна.

Хто якщо не я! Коли мене щось не влаштовує і хоч краплина залежить від мене і більше того, я можу це змінити, я не зволікаю. Хочете нову країну? Не кидайте сміття в рідних місцях, як мінімум”, – з такими словами Марина розпочала збір команди для прибирання улюбленого місця.

“Ми вийшли на наше перше прибирання, і маємо вже чистий умовний пляж біля кар’єру. Тепер це неймовірної краси місце сяє, як то і мало б бути”, – розповіла Марина після прибирання.

“Велике прохання до всіх відпочивальників. Прибирайте за собою сміття. Там немає комунальників які б це зробили, місцина дика, тому все на нашій совісті. Ми зібрали небайдужих людей, але це не означає що ми будемо за Вами прибирати постійно. Змогли донести бруд туди, несіть і назад. Найближчий смітник там дуже далеко, нам довелося машиною вивозити купу сміття”, – закликала активістка Марина.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Дуваліна Марина (@marinell.ua)

Олена Шевченко

Нагору