Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі затримали двох в’язнів які втекли з тюрми

Співробітники поліції затримали у Кривому Розі двох засуджених за крадіжку та пограбування в’язнів, які відбували покарання у місцях позбавлення волі на Вінниччині.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на пресслужбу Національної поліції у Віницькій області.

Відомо, що злочинці, ретельно та завчасно спланували втечу, що дало їм можливість доїхати до Дніпропетровської області. Вони заздалегідь підшукали транспорт для поїздки з Гайсинського району до Вінниці, взяли з собою змінний одяг, щоб заплутати їх пошуки, та потягом доїхали до Кривого Рогу. Там їх і затримали співробітники відділу поліції №3 Гайсинського районного управління, оперативники Управління карного розшуку та кіберполіції Вінниччини та працівникі поліції Кривого Рогу і Дніпропетровщини.

Реклама

Втікачів помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру.

За цим фактом слідством розслідується провадження за ст. 390 Кримінального кодексу України (ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 3 років.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловіки з Днепропетовщины, які втекли за кордон, продавали “гуманитарку” і беспилотники.

Реклама

Альона Свірідова