Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі затримали двох в’язнів які втекли з тюрми

Співробітники поліції затримали у Кривому Розі двох засуджених за крадіжку та пограбування в’язнів, які відбували покарання у місцях позбавлення волі на Вінниччині.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на пресслужбу Національної поліції у Віницькій області.

Відомо, що злочинці, ретельно та завчасно спланували втечу, що дало їм можливість доїхати до Дніпропетровської області. Вони заздалегідь підшукали транспорт для поїздки з Гайсинського району до Вінниці, взяли з собою змінний одяг, щоб заплутати їх пошуки, та потягом доїхали до Кривого Рогу. Там їх і затримали співробітники відділу поліції №3 Гайсинського районного управління, оперативники Управління карного розшуку та кіберполіції Вінниччини та працівникі поліції Кривого Рогу і Дніпропетровщини.

Втікачів помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру.

За цим фактом слідством розслідується провадження за ст. 390 Кримінального кодексу України (ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 3 років.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловіки з Днепропетовщины, які втекли за кордон, продавали “гуманитарку” і беспилотники.

Альона Свірідова

Нагору