Кривий Ріг До сайту

Підрядник привласнив 1,7 мільйона гривень на ремонті басейну в криворізькому ДЮСШ

Corruption

У 2018 році між комунальним закладом міста та підрядною організацією укладено договір щодо проведення капітального ремонту з технічного переоснащення системи водопідготовки басейну ДЮСШ Кривого Рогу, загальною вартістю понад 14 млн грн.

Реклама

Криворізька прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно керівника підрядного підприємства за фактами привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах та службового підроблення, – повідомляє Інформатор.

Встановлено, що службовець вніс до офіційних документів недостовірні відомості щодо вартості фактично виконаних робіт, а саме втричі штучно збільшив вартість фільтрів для води. В подальшому зловмисник заволодів грошовими коштами, використовуючи доступ до банківських рахунків підрядної організації.

Реклама

Проведеною в ході слідства експертизою встановлено, що внаслідок таких дій підозрюваного завдано понад 1,7 млн грн збитків державі.

Під час досудового розслідування завдяки вжитим прокуратурою заходам забезпечено відшкодування даних збитків у повному обсязі шляхом накладення арешту на майно директора приватного підприємства.

Раніше ми розповідали, як ректор ВНЗ Дніпропетровщини привласнив 1 мільйон гривень на ремонті закладу.

Реклама

Олена Шевченко

Реклама