Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Воїни ЗСУ затримали мажорів, що скоїли п’яне ДТП у Кривому Розі

8 липня бійці ЗСУ повертались в місце постійної дислокації після виконання навчальних стрільб. Під час руху по дорозі під Кривим Рогом один з офіцерів став свідком щойно скоєного ДТП за участі автомобіля Toyota Land Cruiser, який зіткнувся із «Таврією».

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Першої Окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна.

Як з’ясувалося, в салоні “Таврії” перебувала родина з неповнолітньою дитиною. Українські воїни надали першу медичну допомогу постраждалим, викликали «швидку» і поліцію.

Винуватцями автопригоди виявилися місцеві фермери, які знаходилися в стані алкогольного сп’яніння. На прохання офіцера-богунівця залишитися на місці події та дочекатися поліції, хлопці намагалися скрутити номерні знаки машини Toyota та втікти з місця події. Одному з них це вдалося, але не надовго… На місце ДТП прибули солдати 1 ОБрСпП, які вирушили на пошуки чоловіка, затримали його та передали правоохоронним органам.

Пізніше стало ясно, що  у фермерів налагоджені тісні зв’язки з місцевими поліціянтами. Тож слідчий, який прибув для фіксації події, сильно не поспішав з заповненням документів і вимовив фразу, яка дуже не сподобалась потерпілим та свідкам ДТП: «Нічого, зараз все вирішимо». Зараз  його долю вирішує ДБР.

Незважаючи на погрози в адресу військовослужбовців ЗСУ і потерпілих, та лайку і образи на адресу української армії, що боронить нашу Батьківщину, богунці домоглися дотримання закону. Поліції довелося відвезти винуватців на здачу аналізів на вміст алкоголю в крові, що на той момент становив 1,16 промілле, а ще через пів години 1,06. Розпочато слідство.

Раніше Інформатор писав про те, що після ДТП у Дніпропетровської області водія діставали спецінструментом

Альона Свірідова

Нагору