Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Сезон закруток відкрито: готуємо консервовані кабачки з чілі

Скуштувавши одного разу кабачки законсервовані за таким рецептом, ви потім ніколи не будете закривати їх по іншому. 

Інформатор пропонує Вам рецепт для консервування кабачків, а також вій підійде й для огірків.

Інгредієнти:

кабачки

вода – 7 скл;

оцет – 1 скл;

цукор – 1 скл;

сіль – 2 ст.л;

кетчуп Чилі – 1 п.

часник – кілька зубчиків

Приготування:

В каструлю наливаємо воду, додаємо оцет, сіль, цукор та кетчуп. Ставимо на вогонь до розчинення солі і цукру. Тим часом ріжемо кабачки і накладаємо в чисті банки, поміж них кладемо нарізаний часник. Заливаємо кабачки маринадом, накриваємо кришками, ставимо на вогонь (ставимо в каструлю з тканиною на дні і заливаємо водою)і стерилізуємо 15 хв від закипання. Закручуємо ключем і перевертаємо до верху дном.

Зберігаємо в прохолодному місці. За таким самим рецептом готуються і огірки

Олена Шевченко

Нагору