Скуштувавши одного разу кабачки законсервовані за таким рецептом, ви потім ніколи не будете закривати їх по іншому.
Інформатор пропонує Вам рецепт для консервування кабачків, а також вій підійде й для огірків.
Інгредієнти:
кабачки
вода – 7 скл;
оцет – 1 скл;
цукор – 1 скл;
сіль – 2 ст.л;
кетчуп Чилі – 1 п.
часник – кілька зубчиків
Приготування:
В каструлю наливаємо воду, додаємо оцет, сіль, цукор та кетчуп. Ставимо на вогонь до розчинення солі і цукру. Тим часом ріжемо кабачки і накладаємо в чисті банки, поміж них кладемо нарізаний часник. Заливаємо кабачки маринадом, накриваємо кришками, ставимо на вогонь (ставимо в каструлю з тканиною на дні і заливаємо водою)і стерилізуємо 15 хв від закипання. Закручуємо ключем і перевертаємо до верху дном.
Зберігаємо в прохолодному місці. За таким самим рецептом готуються і огірки
Олена Шевченко