Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Кривого Рогу намагався підкупити майора поліції за 1000 доларів

Дніпропетровські правоохоронці затримали чоловіка за надання хабаря посадовцю поліції.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу департаменту внутрішньої беспеки Національної поліціїї України.

Раніше судимого мешканця Криворізького району співробітники поліції Дніпропетровщини викрили на зберіганні наркотиків. Усвідомлюючи, що йому знову може загрожувати кримінальна відповідальність, він вирішив домовитись із заступником начальника з превентивної діяльності одного з відділень поліції Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області. Аби вирішити питання в обхід закону, затриманий пообіцяв майору поліції 1000 доларів США. Про це поліцейський одразу рапортував оперативникам Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Під час передачі хабаря в сумі 32000 гривень чоловік був затриманий працівниками внутрішньої безпеки НПУ та слідчими відділення поліції №1 Криворізького РУП.

Під час передачі хабаря в сумі 32000 гривень чоловік був затриманий

Під час передачі хабаря в сумі 32000 гривень чоловік був затриманий

 Тепер йому доведеться відповідати за скоєння двох злочинів.

Тепер йому доведеться відповідати за скоєння двох злочинів.

Наразі фігурантові готується оголошення про підозру за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Тепер йому доведеться відповідати за скоєння двох злочинів.

Раніше Інформатор писав про те, що під час передачі хабаря був затриманий старший інспектор патрульної поліції.

Альона Свірідова

Нагору