Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Померла викладач Криворізького педагогічного університету Лариса Балюк

Стало відомо про смерть Лариси Вікторівни Балюк. Вона працювала старшим викладачем у Криворізькому державному педагогічному університеті. Лариса Вікторівна близько 40 років свого життя віддала художньо-графічному відділенню факультету мистецтв.

Трагічну звістку повідомили на сторінці кафедри, – передає Інформатор.

Лариса Вікторівна викладала на кафедрі широкий спектр фахових дисциплін, зокрема «Рисунок», «Живопис», «Композицію», «Фітодизайн» та багато інших. Вона вела активну наукову та творчу діяльність, була членом спілки дизайнерів України. Працювала в техніках декоративного текстилю, була учасницею мистецьких виставок, успішно керувала кваліфікаційними роботами. Разом із тим Лариса Вікторівна виконувала значний обсяг громадської та організаційної роботи на кафедрі та факультеті.

“Вона запам’ятається як досвідчений педагог, відповідальна людина та талановита художниця, що користувалася глибокою повагою серед колег та студентів… Її вагомий внесок у розвиток факультету та виховання багатьох поколінь молодих талантів назавжди залишиться у нашій пам’яті”, – говорять колеги.

Раніше Інформатор повідомляв про смерть відомої біологині з Кривого Рогу. Також ми писали, що помер викладач Криворізького національного університету.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору