Кривий Ріг До сайту

До свята: готуємо цукерки “рафаелло”

Новорічні свята на порозі. Улюблені усіма цукерки “рафаелло”, які так нагадують снігові кульки, на святковому столі виглядають якнайкраще. Але коштують вони дорого.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати їх дома з дуже простих продуктів

Цукерки рафаелло

Реклама

Продукти

Приготування

  1. У великій мисці змішуємо кокосову стружку (жменьку залишити для посипання) і згущене молоко. Ретельно перемішуємо. Солодка маса має настоятися близько години.
  2. Готуємо горіхи. В оригінальних «Рафаелло» виробники використовують мигдаль, проте не менш смачні цукерки вийдуть і з фундуком, і з волоським горіхом. На розпеченій сковороді без масла обсмажити горіхи протягом 2-3 хвилин, висипати на тарілочку і дати їм охолонути.
  3. З кокосової маси (а вона за годину стала густа і в’язка) зліпити млинці товщиною близько 2 см. В серединку кожного покласти горішок, і скатати млинці в кульки.
  4. Майже готові «рафаелки» обваляти в сухій кокосовій стружці, щоб вона повністю вкрила цукерки.

Все. можна подавати на стіл та смакувати.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати цукерки “баунті”. Також ми розповідали про те, як приготувати цукерки з сиру та какао.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко