Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На новорічний стіл: готуємо святкові брускети “Цезарь”

Через десять днів Різдво. Через два тижні – Новий рік. Хочеться чогось гарного та смачного на святковий стіл. 

Інформатор пропунє рецепт брускет, які можуть стати чудовою закускою чи замінити хліб.

Брускети новорічні

Продукти

  • багет
  • помідори чері
  • сир
  • листя салату
  • куряче філе
  • спеції

Для соусу:

  • йогурт салатний 1-2 ст. л
  • майонез 1 ст. л
  • часник 2 зубчики
  • лимонний сік 1 ч. л
  • гірчиця 2 ч. л

Приготування

Куряче філе посоліть і натріть вашими улюбленими спеціями, потім обсмажте на невеликому вогні до готовності.

Для соусу змішайте йогурт, майонез, подрібнений часник, лимонний сік і гірчицю.

Багет наріжте і змастіть приготованим соусом.

На соус відправте листя салату, нарізане куряче філе, помідори і посипте натертим сиром.

Можна подавати на стіл.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пасту на бутерброд з крабових паличок. Також ми розповідали про те, як приготувати сирні палички.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору