Серіал “Кава з кардамоном” підкорив серця багатьох українцв, тим більш українок. Тому й до самого напою віник не аби який інтерес. Всі бажають його спробувати.
Тому Інформатор пропнує рецепт міцної кави з кардамоном.
Продукти
- 120 мл води
- 1 ст. л. меленої кави
- 2-3 зерна кардамону
- ½ ч. л. меленої кориці
- ½ ч. л. цукру (за бажанням)
Приготування
Вода для смачної кави потрібна очищена. Та, що з під карана дасть неприємний присмак.
- Злегка розчавіть зерна кардамону, щоб випустити ароматичні олії.
- У джезву (турку) покладіть мелену каву та кардамон. Залийте водою і поставте на повільний вогонь.
- Коли напій почне прогріватися, додайте цукор і корицю, ретельно перемішайте.
- Щойно кава почне підійматися й утвориться пінка, зніміть джезву з вогню.
- Процідіть каву, щоб прибрати зерна кардамону, і розлийте в чашку.
Все можна наслоджуватися.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати популярний ірландський лікер бейліс вдома. Також ми розповідали про те, як приготувати коктейлі від похмілля.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко