Кривий Ріг До сайту

Ворог три дні поспіль обстрілював Кривий Ріг: скільки містян постраждали

Три дні Кривий Ріг потерпав від ворожих ракетних атак. Росіяни обстріляли середмістя балістичними ракетами. Влучили по густонаселеним житловим кварталам.

Реклама

Як повідомляє Інформатор, із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака, загалом за три дні атак на Кривий Ріг постраждали 27 людей.

Вісім осіб досі знаходяться у лікарні. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Решта потерпілих – на амбулаторному лікуванні. У тому числі й 12-річна дівчинка.

Реклама

Внаслідок обстрілів 20 та 21 жовтня пошкоджені 24 житлові будинки, готель, Палац культури, 2 заклади освіти, банк, магазини, відділення пошти, аптека, 22 автомобілі. Все це – абсолютно мирні цивільні об’єкти. Вибито понад 480 вікон (це лише порахованих, ця цифра зросте), на семи будинках пошкоджені дахи.

Нагадаємо, що триває ліквідація наслідків ворожих ракетних ударів. У Покровському районі штаб допомоги людям працює на вулиці Романа Шухевича, 19 (ПК “Центральний”) з 08:00 до 18:00. Там можна отримати необхідні будматеріали, подати заяви на матеріальну допомогу від міста.

У Довгинцівському районі ті мешканці постраждалих квартир, які в попередні дні не звернулися до штабу, можуть звертатися до райвиконкому за адресою Дніпровське шосе, 11 з 8:00 до 16:30 у робочі дні, а також за телефоном 096 880 10 10.

Реклама

Раніше Інформатор опублікував відео повторного удару по готелю “Дружба”. Також ми писали, що під час обстрілу Кривого Рогу постраждав рятувальник.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко