Кривий Ріг До сайту

О. Вілкул: У Кривому Розі в рамках VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2024 пройшли змагання з настільного тенісу

19 жовтня 2024 відбувся 16-й турнір в рамках міських змагань VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-24. Обирали найкращих у грі в настільний теніс у форматі «партія один на один» в 9 категоріях. Серед учасників – Захисники та Захисниці, члени їх родин, ветерани, а також правоохоронці й працівники служби ДСНС.

Реклама

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул сказав: «Ми проводимо вже другий рік поспіль змагання VETERANS FAMILY GAMES, в яких вже взяли участь близько тисячі учасників. Сьогодні ми проводимо 16-й вид змагань – з настільного тенісу.

Щира вдячність учасникам змагань за сталеву силу волі, незламний характер та героїзм, проявлений безпосередньо у захисті нашої Батьківщини. Дякую також і за те, що ви долаєте фізичні складнощі й приймаєте участь у цих змаганнях. Такі змагання обов’язково будуть  проводитися й надалі, аби залучити якнайбільше військових, ветеранів та представників їх сімей. Всім зичу удачі, перемоги як у спорті, так й нашої спільної ПЕРЕМОГИ над ворогом!»

Реклама

Кривий Ріг завжди всебічно підтримує наших Захисників та Захисниць та їх сім’ї.

Рада оборони міста продовжує вести системну роботу щодо надання допомоги нашим героїчним військовим. З початку війни, станом на 1 жовтня 2024, від Кривого Рогу надана пряма допомога понад 200 військовим частинам на суму 2 млрд. 428 млн. грн. Це один із найбільших показників в Україні за допомогою ЗСУ від міст.

В місті діє одна з найбільших в Україні соціальних програм, один з найкращих в країні Центрів медичної реабілітації наших військових та ветеранів. Діють програми оздоровлення дітей з родин військових. Для комплексного обслуговування працює муніципальний Центр «Я-Ветеран», за соціальною карткою надаються знижки при обслуговувані ветеранів в торговельних мережах, приватних лікарнях, аптеках, побутовій сфері тощо. У місті діє потужна програма з підтримки ветеранського спорту.

Реклама

«Спорт загартовує й фізично, й морально, надає емоційне розвантаження й сприяє адаптації воїнів до цивільного життя. За підтримки міського голови, голови Ради оборони міста та депутатів у Кривому Розі виділено на підтримку ветеранського спорту понад 3 млн. грн. Завдяки системній організації ветеранського спорту ветерани та військовослужбовці беруть участь у змаганнях міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Тільки у цьому році вони завоювали 254 медалей, а саме 136 золотих, 75 срібних та 43 бронзових. За високі досягнення на змаганнях різних рівнів ветерани отримують з міського бюджету заохочення у вигляді матеріальної допомоги від 5 до 80 тис. грн.», – додав заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін.

Учасник змагань, капітан команди «Кривий Ріг Нескорені» Валерій Катькін сказав: «Від імені всіх хлопців та дівчат, я вдячний керівництву міста, Раді обороні Кривого Рогу за таку можливість, гарну організацію та підтримку наших військових та ветеранів!».

Довідково:

Реклама

У рамках турніру «VETERANS FAMILY GAMES» в 2024 році вже пройшли змагання з плавання, мініфутболу (2 рази), дартсу, більярдного спорту, пауерліфтингу, веслуванню на тренажерах, стрільбі з лука, петанку (2 рази), стрітболу, велосипедному спорту, легкоатлетичному забігу, волейболу сидячи та кульової стрільби. Попереду на спортсменів чекає настільний плавання, футзал, шашки та інші види спорту. В цілому, VETERANS FAMILY GAMES триватимуть до 28 грудня 2024.

Переможці VeteransFamilyGames отримують грошову винагороду у розмірі 5 тис. грн, а всі призери нагороджуються медалями, кубками та спортивною атрибутикою.

Для того, щоб взяти участь в Іграх та побачити графік змагань, можна зареєструватися в гугл-формі (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjyRR9gYDRZY_nrHm0qd7wskr1RwKaZZy90EUecNQZm4QBWA/viewform)

Реклама

Додаткова інформація за телефоном: 098 605 20 25.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»