Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Відтискалася заради першого місця: криворіжанка перемогла в проєкті “Супермама”

У відомому телепроєкті “Супермама” вже вдруге перемагають криворіжанки. Цього разу переможницею стала Ольга Сварич з Кривого Рогу. Проте заради перемоги жінці довелося відтискатися перед ведучим проєкту психологом Дмитром Карпачовим.

Розповідає Інформатор.

Криворіжанка Ольга Сварич мама двох діток. Наразі родина проживає в Ужгороді. Ольга вирішила прийняти участь у проєкті “Супермама” і показати свій сімейний устрій.

Ольга Сварич працює стилістом по кольоротипам і визначенню стильового типажу зовнішності. Також криворіжанка організовує розважально-інтелектуальні ігри для жінок.

Оля заміжня, разом із чоловіком виховує двох дітей, яких привчає до принципу: “в здоровому тілі — здоровий дух”. Ольга виховує дітей в любові до спорту, правильного харчування і майже не використовує аптечні пігулки для лікування хвороб. Її діти регулярно ходять в баню, басейн, приймають контрастний душ, а також займаються спортом. Оля загартовує не лише їхні тіла, а й характер. Якщо діти не слухаються, вона може карати їх фізичними навантаженнями — присіданнями або віджиманнями. А старший син, якщо хоче додатково подивитися мультики, повинен спочатку покачати прес. Так, на думку жінки, покарання приносить користь і не принижує дитину.

За результатами голосування трьох інших учасниць Ольга не була на першому місці, але Карпачов оцінив методи виховання криворіжанки та запропонував їй відтиснутися стільки разів, скільки балів їй потрібно для перемоги. Так Ольга Сварич отримала омріяну перемогу і браслет “Супермами”.

Вже вдруге за історію проєкту “Супермама” жінки з Кривого Рогу стають переможницями.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжець став кращим гравцем у складі української кіберспортивної команди NaVi, яка перемогла у фіналі турніру Esports World Cup. Також ми писали, що у Кривому Розі матір вбила свою 10-річну доньку і залила бетоном.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору