Кривий Ріг До сайту

Два дні просиділа під бетонними плитами: у Кривому Розі поранена собака опинилася в ямі, яку закрили після ремонту труб

В Саксаганському районі песик опинився у пастці під землею. Собака з пораненням дві доби не могла вибратися з ями, закритою велетенськими бетонними плитами. На допомогу прийшли зооволонтери і рятувальники.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на волонтерську організацію “Ми разом“.

Мешканці будинку на вулиці Співдружності почули “плач” собаки, яка знаходилася в ямі, яку залатали бетонними плитами після ремонтних робіт працівники “Теплоцентралі”. Чотирилапа знаходилася дві доби під землею без води та їжі, а ще мала поранення на голові, яке вже почало гнити.

Реклама

Волонтери, які прибули на місце викликали рятувальники, адже щоб дістати собаку власноруч не вдалося. Дівчинка-волонтер пролізла між плитами і зробила пораненій собаці укол.

“Бідолашна собака застрягла під плитами Теплоцентралі і вже як 2 дні мучиться там і кричить. Дівчина худенька залазила під ці плити, але собака застрягла головою. Зараз ми всі на місці, викликали лікаря щоб приспав бідолаху так як вона агресивна і не підпускає від страху і болю”, – розповідає волонтерка.

Рятувальники за допомогою крану намагалися підняти плити, але трос якоря порвався. На щастя, через кілька годин собаку все ж таки вдалося врятувати і її доставили до ветеринарної лікарні.

Реклама

Допомогти зооволонтерам можна за реквізитами на сторінці організації.

Врятований песик

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі чоловік застрелив собаку на очах у дітей. Також ми писали, що з Дніпропетровської області вивезли повну вантажівку заморожених трупів собак.

Олена Шевченко