Кривий Ріг До сайту

На війні загинув воїн-кулеметник з Кривого Рогу

На війні загинув воїн-кулеметник з Кривого Рогу Віталій Шихуцький. Це сталося 3 жовтня у Курській області. Герою було 34 роки.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор.

В березні 2022 року він добровільно пішов на фронт. По розподілу потрапив у батальйон охорони частини. А у вересні 2023р перевівся у 5-штурмову бригаду,та воював на Донецькому напрямку там отримав поранення,але це його не зупинило.У травні 2024р. перевівся у 17 танкову частину.Тримав Харківську границю.26 вересня був переведений на Курський напрямок. 3 жовтня у важкому бою його життя обірвалося.

Реклама

Як написано у некролозі: “Віталій був цілеспрямованим,сміливим,веселим та добрим Був душею компанії та завжди знаходив вихід з будь-якої ситуації.Дуже любив грати у футбол та ходити на риболовлю. Ціною свого життя здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав своє життя за цілісність і незалежність України.Він завжди залишиться в наших серцях як чудова людина, яка приносила радість та усмішки усім навколо”.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Курщині загинув розвідник з Криворізького району. Також ми писали, що в Курській області загинув доброволець з Кривого Рогу.

Реклама