Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Курській області загинув молодший лейтенант і досвідчений гірник з Кривого Рогу

В боях на ворожій території загинув Олег Володимирович Стасишин. Серце захисника зупинилося під час боїв 2 жовтня. У цивільному житті Олег працював машиністом бурової установки дільниці №15 шахти «Криворізька». Йому було 33 роки.

Трагічну звістку повідомили на сайті «Криворізького залізорудного комбінату», – передає Інформатор.

Олег Стасишин народився 18 вересня 1991 року в селі Надеждівка Криворізького району. Після закінчення школи навчався в Криворізькому національному університеті за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин». Перші професійні навички здобував під час проходження практики на ТОВ «Ремгідромаш». Наприкінці 2014 року хлопець пов’язав своє трудове життя з Криворізьким залізорудним комбінатом, де починав трудитися учнем машиніста бурової установки дільниці буріння глибоких свердловин шахти «Криворізька» (на той час «Родіна»). Через пів року обіймав посаду машиніста бурової установки.

6 квітня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Олега Стасишина було призвано до лав Збройних Сил України. Він служив командиром стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А3283. Мав звання молодшого лейтенанта. На жаль, 2 жовтня, під час ведення бойових дій, загинув в населеного пункту Ольгівка Курської області.

Без чоловіка залишилася дружина Ірина, без батька – син Дем’ян.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Курщині загинув розвідник з Криворізького району. Також ми писали, що в Курській області загинув доброволець з Кривого Рогу.

Олена Шевченко

Нагору