Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Поблизу Кривого Рогу розбився парашутист-екстремал

Попри війну і щоденну навалу безпілотників, які атакують Україну з повітря мешканці все ще нехтують своєю безпекою. Так сталося і 6 жовтня. Група чоловіків підняла в небо параплан. На жаль, один з екстремалів загинув.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію медика “швидкої” Артура Кривця.

Увечері 6 жовтня на до “швидкої” надійшло повідомлення про падіння з параплану. Бригада миттєво прибула на місце. Проте на жаль, медики констатували смерть 28-річного постраждалого. Він впав з висоти більше ста метрів отримав травми, несумісні з життям.

Чоловіки, які були на місці трагедії пояснили, що при обриві тросу параплан став некерованим їх знайомий впав на поле в Новопільській громаді.

“…у деяких верст населення, незважаючи на виклики сьогодення, збереглася додаткова потреба в екстремальних видах відпочинку, що без достатньої підготовки несе значну небезпеку. Шановні громадяни, завжди дотримуйтесь правил безпеки, цінуйте своє життя”, – нагадують медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі малюк випав з вікна 2-го поверху. Також ми писали, що у Кривому Розі протягом тижня з вікна випали двоє літніх людей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору