Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув 21-річний боєць з Криворізького району

Захищаючи Україну загинув Богдан Олександрович Малина. Серце захисника зупинилося поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області. Молодому бійцю було лише 21 рік.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Лозуватської сільради у facebook, – передає Інформатор.

Богдан Малина народився 17 червня 2003 року в селі Радіонівка. З 2009 року навчався в Криворізькій ЗОШ, а вже з 2014 року продовжив навчання в КНЗ «Радіонівська ЗОШ І – ІІІ ступенів», де і навчався до 7 класу.

Богдан зі своєю родиною переїхав у село Богданівка Підволочиського району Тернопільської області, де у 2019 році закінчив навчання у виховному НВК Богданівського ЗНЗ. Після закінчення школи Богдан працював будівельником.

У 2022 році повернувся у село Радіонівка. 11 травня 2023 року став на захист України, підписавши контракт із ЗСУ. Обіймав посаду стрільця – зенітника 1 зенітного ракетного відділення 1 зенітного ракетного взводу 2 зенітної ракетної батареї зенітного ракетно – артилерійського дивізіону військової частини А 1302.

27 вересня 2024 року Богдан загинув захищаючи Україну від загарбників.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час авіаційного нальоту загинув мешканець Криворізького району. Також ми писали, що на Курщині загинув доброволець з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору