Кривий Ріг До сайту

Пʼятикласника засипали глиною біля школи: прокуратура Дніпропетровської області розпочала розслідування

7 жовтня в Камʼянському сталася трагедія. Компанія школярів знімали відео на будмайданчику біля школи, де будували укриття. Раптово одного з хлопчиків засипали глиною і він помер.

Реклама

Кам’янська окружна прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель неповнолітнього, – повідомляє Інформатор із посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

За даними слідства, вдень 7 жовтня 2024 року троє малолітніх хлопчиків гралися на території будівництва укриття поблизу школи. Під час чергових будівельних робіт 10-річного хлопчика засипало глиною.

Реклама

Загиблим виявився учень 5-го класу гімназії №12 Іван Харковчук.

«…Немає нічого страшнішого та болючішого за втрату дитини. Неможливо знайти таких слів, щоб хоч на краплю полегшити біль батьків. Щирі співчуття батькам та родині хлопчика. Діти не вмирають – вони стають янголами й дивляться на нас із небес.
Вічна пам’ять світлій дитині», – пишуть вчителі гімназії.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини трагедії.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі матір вбила і у валізі залила бетоном свою 10-річну доньку. Також ми писали, що в кар’єрі Кривого Рогу виявили тіла двох маленьких хлопчиків.

Олена Шевченко