Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Знімали ТікТок: у Дніпропетровській області 10-річного хлопчика засипало глиною і він помер

7 жовтня у Камʼянському сталася трагедія. Там загинув 10-річний хлопчик. Його засипало глиною на будівельному майданчику біля місцевої школи.

Про трагедію правоохоронцям стало відомо лише ввечері 7 жовтня близько 21:00, – повідомляє Інформатор із посиланням на Кам’янське районне управління поліції.

За попередніми даними, 7 жовтня близько 11:00 неповнолітні діти гралися на місці проведення будівельних робіт. Ймовірно діти знімали відео біля будівельної техніки. Тоді одного з хлопчиків засипало глиною.

На місці події працювали всі екстренні служби. Також був залучений кінолог їз службовою собакою. Пошукові дії тривали майже до 2:00 години 8 жовтня. На жаль, дитину виявили загиблою.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Тіло хлопчика виявили після майже пʼяти годин пошуків

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі матір вбила і у валізі залила бетоном свою 10-річну доньку. Також ми писали, що в кар’єрі Кривого Рогу виявили тіла двох маленьких хлопчиків.

Олена Шевченко

Нагору