Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

4 дні без газу: більше 1000 будинків у Кривому Розі залишиться без газопостачання

У Кривому Розі проведуть ремонтні роботи на газмережах. У звʼязку з цим частина мешканців Інгулецького району залишиться без газу. Відключення заплановані з 15 по 18 жовтня.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Криворізьку філію ТОВ “Газорозподільні мережі України“.

повідомляє, що з 15 жовтня 2024 року по 18 жовтня 2024 року в рамках інвестиційної В Інгулецькому районі проведуть роботи з реконструкції системи газопостачання. Будуть замінювати запірні пристрої на ГГРП-20 на вулиці Алматинській, газових колодязях та на надземному газопроводі середнього тиску. У зв’язку з цим буде тимчасово припинено газопостачання до 1108 будинків приватної забудови та 313 багатоповерхових будинків, що забезпечують газопостачанням 8797 квартир.

Мешканцям, яким будуть вимикати газ через ремонтні роботи необхідно буде перекрити крани перед газовими приладами і забезпеченні доступу працівників Криворізької філії ГРМУ до внутрішньобудинкової системи газопостачання для виконання безаварійного пуску газу.

Відновлення газопостачання почнеться з 17 жовтня 2024 року, в три етапи.

Раніше Інформатор повідомляв, що мешканці Кривого Рогу на добу залишаться без води. Також ми писали, що у Кривому Розі та районі протягом 5 днів будуть тимчасові відключення електроенергії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору