Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

ДНК-тест підтвердив загибель на фронті батька трьох синів та колишнього співробітника Північного ГЗК

З грудня 2023 року Сергій Максимчук вважався зниклим безвісти під час ворожого штурму на Бахмутському районі. На жаль, стало відомо, що захисник загинув. Це підтвердила ДНК-експертиза. Попрощаються з бійцем 1 жовтня. Йому було 44 роки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Жовтоводівську міськраду.

Сергій Максимчук народився 17 вересня 1979 року у селищі Мар’ївка Запорізької області. Там же здобув середню освіту, спеціальність – у ВПУ № 7. Працював на «Дніпроспецсталі» та «Північному ГЗК» Кривого Рогу. Обіймав посади слюсаря, машиніста, монтажника, бригадира. Жив у Жовтих Водах.

На захист України Сергій став 16 лютого 2023 року. Служив номером обслуги гранатометного відділення ЗСУ. З 20 грудня 2023 року вважався безвісти зниклим. Сталося це внаслідок наступально-штурмових дій противника поблизу населеному пункту Спірне Бахмутського району, що на Донеччині.

До останнього його рідні вірили в те, що їхній безвісти зниклий захисник, живий. На жаль, результати ДНК-експертизи підтвердили його загибель.

Бойові побратими згадують Сергія, як мужнього, відповідального, виваженого, врівноваженого, вимогливого та наполегливого військовослужбовця. Доброго та люблячого сім’янина.

У нього залишилися батьки Людмила Костянтинівна та Микола Миколайович, дружина Олена, сини Руслан, Дмитро та Сергій, сестра Катерина та брат Олександр.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що після 5 місяців служби в Курській області загинув боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що на Луганщині загинув 21-річний футбольний фанат, волонтер і мужній боєць з Кривого Рогу Данило Настич.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко
 

Нагору