Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Нашвидкуруч: готуємо млинці з лаваша 

Налисники з сиром люблять усі, але пекти їх зазвичай довго. Часу інколи немає, а поласувати хочеться. Та є цікавий вихід.

Інформатор пропонує приготувати налисники з тонкого лаваша. Це дуже швидко та дуже смачно.

Налисники з лаваша

Продукти

  • Сир – 120 г
  • Цукор – 1 ст. л. (за смаком)
  • Яйце – 1 шт.
  • Ванілін або ванільний цукор – 1 пачка
  • Лаваш – 100 г
  • Соняшникова та вершкове масло (для смаження

Приготування

Приготуємо сирну начинку, сиру треба приблизно 100-120 г. До нього додати ванілін або ванільний цукор, за смаком та бажанням та ще 1 яйце.

Тепер цукор за смаком, добре перемішати і начинка готова.

На тонкий лаваш розміром приблизно 38 х 33 см нанести начинку. Краї залишити без сира.

Згорнути заготовку кілька разів, вона повинна вийти плоскою.

Нарізати порційні шматочки, зручніше ножицями.

На сковороді нагріти трохи олії і додати шматочок вершкового.

Викладаємо заготовки на сковороду та обсмажуємо до рум’яності з двох боків, на середньому вогні.

Вогонь ставте саме середній, бо лаваш швидко зарум’яниться, а начинка приготуватися не встигне.

Виходить дуже смачно.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати заливний пиріг з лавашем. також ми розповідали про те, як приготувати хот-доги у лаваші.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору