Налисники з сиром люблять усі, але пекти їх зазвичай довго. Часу інколи немає, а поласувати хочеться. Та є цікавий вихід.
Інформатор пропонує приготувати налисники з тонкого лаваша. Це дуже швидко та дуже смачно.
Налисники з лаваша
Продукти
- Сир – 120 г
- Цукор – 1 ст. л. (за смаком)
- Яйце – 1 шт.
- Ванілін або ванільний цукор – 1 пачка
- Лаваш – 100 г
- Соняшникова та вершкове масло (для смаження
Приготування
Приготуємо сирну начинку, сиру треба приблизно 100-120 г. До нього додати ванілін або ванільний цукор, за смаком та бажанням та ще 1 яйце.
Тепер цукор за смаком, добре перемішати і начинка готова.
На тонкий лаваш розміром приблизно 38 х 33 см нанести начинку. Краї залишити без сира.
Згорнути заготовку кілька разів, вона повинна вийти плоскою.
Нарізати порційні шматочки, зручніше ножицями.
На сковороді нагріти трохи олії і додати шматочок вершкового.
Викладаємо заготовки на сковороду та обсмажуємо до рум’яності з двох боків, на середньому вогні.
Вогонь ставте саме середній, бо лаваш швидко зарум’яниться, а начинка приготуватися не встигне.
Виходить дуже смачно.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати заливний пиріг з лавашем. також ми розповідали про те, як приготувати хот-доги у лаваші.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко