Ранок – це той час, коли у господині найменше часу. Але сім’ю годувати потрібно. Готувати ситно та смачно, аби їсти не хотілося до самого обіду.
Інформатор пропонує швидкий рецепт зі звичайного тонкого лаваша.
Продукти
- половина лаваша;
- 3 яйця;
- половина чайної ложки солі;
- чорний мелений перець (за смаком);
- 100 мл молока;
- 1 помідор;
- 1 болгарський перець;
- 80 г твердого сиру типу моцарела;
- олія соняшникова рослинна.
Приготування
1. Візьміть одну половинку лаваша і складіть її на чотири частини, потім згорніть в рулет. Наріжте його тонкими кружечками.
2. Додайте в миску яйця, молоко, сіль і чорний мелений перець. Змішайте всі інгредієнти виделкою до однорідності.
3. Помідор і перець наріжте кубиками, а сир пропустіть через тертку з дрібними отворами.
4. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Додайте в основу «локшину» з лаваша, потім яєчно-молочний соус, зверху овочі та сир. Накрийте сковороду кришкою і дайте омлету смажитися 10 хвилин на середньому вогні.
5. Після цього перекладіть на тарілку і насолоджуйтеся. Можна прикрасити зеленню.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати заливний пиріг з лавашем. також ми розповідали про те, як приготувати хот-доги у лаваші.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко