Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Через масштабну пожежу перекрили трасу у Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області оголошена пожежна небезпека. Через шквальний вітер найменше займання розростається у пожежу. Так сталося поблизу села Єлизаветівка. Через задимлення від пожежі там перекрили рух транспорту.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетрвоської області.

Вдень 16 вересня неподалік села Єлизаветівка виникла пожежа в лісі. Вогонь швидко поширюється. Тому дорогу Т-0414 (пролягає територією Петриківського та Магдалинівського районів через Кам’янське — Петриківку — Магдалинівку) перекрили з обох боків.

“Увага водіям! Для запобігання надзвичайних ситуацій поліція тимчасово перекрила дорогу поблизу села Єлизаветівка Петриківського району, де спалахнула лісова пожежа”, – йдеться у повідомленні поліцейських.

На місці працюють проліцейські і пожежні. Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху для об’їзду небезпечної ділянки дороги.

“Наразі працівники ДСНС приборкують пожежу, яка виникла у лісових масивах району. Через пориви вітру загоряння не вщухає. Подбайте про власну безпеку”, – пишуть правоохоронці.

Якщо ви потрапили у надзвичайну ситуацію, стали заручником диму чи вогню, телефонуйте на лінії 101 або 102.

На небезпечній ділянці дороги працюють рятувальники і поліцейські

Раніше Інформатор повідомляв, що під Кривим Рогом спалахнула масштабна пожежа. Також ми писали, що у Кривому Розі на 3 дні зупинять рух тролейбусу №4.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору