Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі тимчасово не буде функціонувати один тролейбусний маршрут

У Кривому Розі тролейбусний маршрут № 4 протягом декількох годин вдень 17, 19 та 26 вересня не буде функціонувати. Це пов’язане з необхідністю проведення робот з обрізання дерев в охоронній зоні контактної мережі. Обрізка дерев буде проводитися на ділянці дороги від вул. Гетьмана Бута (Спартака) до розворотного кільця ЦГЗК по вул. Романа Самокиша (Двінська). 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Транспорт Кривого Рога“, через роботи з обрізання дерев не буде здійснюватися рух тролейбусного маршруту № 4 – 17.09.24 р., 19.09.24 р., 24.09.24 р. та 26.09.24 року з 09:30 до 12:30.

Перевезення пасажирів за схемою руху та дотримуванням затверджених зупинок тролейбусного маршруту № 4 «вул. Мусоргського (зуп. Спорткомплекс) – вул. Двінська» на час проведення робіт буде здійснюватися автобусом КП “Міський тролейбус” за розкладом руху:
– час відправлення автобуса № 0 з зуп. кільце 44 кварталу:- час відправлення автобуса № 0 з зуп. «ЦГЗК» (кільцева): 09:55, 11:15 та 12:35.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі три тролейбусні маршрути тимчасово змінять маршрути руху. Також повідомлялося про те, що у Саксаганському районі замінять стару зупинку громадського транспорту.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору