Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі попрощалися з батьком трьох дітей, якого рік вважали зниклим безвісти

13 вересня у Кривому Розі попрощалися з Тарутіним Сергієм Федоровичем. Майже рік його вважали зниклим безвісти та шукали серед живих. Але дива не сталося.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Рух підприємців“, У мирному житті чоловік був зварювальником на «АрселорМіттал». Понад усе любив свою дружину та дітей. Заради них відправився на фронт. Кілька разів самостійно звертався до ТЦК, аби його взяли у лави армії. Він став частиною 425-ого окремого штурмового батальйону «Скала». Служив у взводі протитанкових систем та засобів.

Федір загинув 7 жовтня 2023 року під населеним пунктом Новопрокопівка Запорізького напрямку. Майже рік він офіційно вважався «безвісті зниклим». Пошуки тривали. Нажаль дива не трапилось. Без батька залишилися троє дітей і жінка. Друзі рідні і близькі втратили чуйну і добру людину.

Реклама

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Федір Тарутін нагороджений «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня посмертно.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув спецпризначенець з Кривого Рогу. Також ми писали, що в Курській області через три місяці після мобілізації загинув гірник з Кривого Рогу.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама