Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі попрощалися з батьком трьох дітей, якого рік вважали зниклим безвісти

13 вересня у Кривому Розі попрощалися з Тарутіним Сергієм Федоровичем. Майже рік його вважали зниклим безвісти та шукали серед живих. Але дива не сталося.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Рух підприємців“, У мирному житті чоловік був зварювальником на «АрселорМіттал». Понад усе любив свою дружину та дітей. Заради них відправився на фронт. Кілька разів самостійно звертався до ТЦК, аби його взяли у лави армії. Він став частиною 425-ого окремого штурмового батальйону «Скала». Служив у взводі протитанкових систем та засобів.

Федір загинув 7 жовтня 2023 року під населеним пунктом Новопрокопівка Запорізького напрямку. Майже рік він офіційно вважався «безвісті зниклим». Пошуки тривали. Нажаль дива не трапилось. Без батька залишилися троє дітей і жінка. Друзі рідні і близькі втратили чуйну і добру людину.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Федір Тарутін нагороджений «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня посмертно.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув спецпризначенець з Кривого Рогу. Також ми писали, що в Курській області через три місяці після мобілізації загинув гірник з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору