Кривий Ріг До сайту

Під час боїв на Донеччині загинув «мисливець за дронами» з Кривого Рогу

Стало відомо про загибель на фронті досвідченого бійця Руслана Олександровича Демарецького. Він захищав Україну ще з 2014 року і був призваний на службу знову на початку повномасштабного вторгнення. Захиснику було 42 роки. У цивільному житті Руслан Олександрович працював гірником на ПівдГЗК.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на нрупу «Південний ГЗК» у facebook.

Руслан Олександрович народився 2 грудня 1981 року. Після закінчення школи навчався у Криворізькому технічному університеті, де здобув освіту за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин».

Реклама

Ще до закінчення навчання у виші Руслан прийшов працювати помічником машиніста екскаватора. Згодом його призначили на посаду майстра гірничого на гірничу дільницю №1 з видобутку та навантаження гірничої маси. А ще через 10 років, взимку 2016-го перевели на посаду старшого майстра гірничого у кар’єрі на ПівдГЗК.

Вже на початку війни в 2014-му році він певний період ніс службу в роті охорони ЗСУ. Вдруге він був призваний на службу на початку повномасштабного вторгнення, 25 лютого 2022 року.

Після роти охорони чоловік боронив рідну землю у складі бойової групи по боротьбі з ворожими безпілотниками («мисливці за дронами»). Далі перейшов у піхотні військах на Донеччині. Саме там, під Лиманом обірвалося життя воїна.

Реклама

Вдома на нього не дочекалася любляча родина – дружина Олена та син Ярослав.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув спецпризначенець з Кривого Рогу. Також ми писали, що в Курській області через три місяці після мобілізації загинув гірник з Кривого Рогу.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама