Кривий Ріг До сайту

Грошова допомога від Норвегії: хто з українців може отримати і як подати заявку

Міжнародні організації допомагають українцям, які постраждали від війни. Норвезька рада у справах біженців в Україні ухвалила рішення про видачу матеріальної допомоги українцям. Заявки на отримання коштів можна подати до 17:00 18 вересня 2024 року.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.

Грошову допомогу від норвезьких благодійників можуть отримати:

Реклама

Подати заявку на можна заповнивши спеціальну форму. Дізнатися докладну інформацію про програму грошової допомоги можна на сайті NRC. З інших питань можна зателефонувати на гарячу лінію гуманітарної організації за номером: 0 800 302 007 або написати листа на електронну адресу: ua.info@nrc.no.

Інструкція щодо подачі заявки

Перед тим як почати процес подачі заявки, переконайтеся, що дозволи GPS на вашому пристрої ввімкнені. В рамках процесу будуть перевіряти ваше місцезнаходження, тому не приймуть заявки без дійсної геолокації. Натисніть на це посилання для інструкцій щодо увімкнення GPS на вашому пристрої.

Громадян можуть попросити вказати конкретну інформацію (таку як ІПН). Так можна переконатися, що ви не отримуєте допомогу від інших гуманітарних організацій.

Реклама

Якщо ваша заявка на грошову допомогу успішна, ваші банківські дані будуть передані фінансовим установам, включаючи Raiffeisen Bank, RedRose або Moneygram, для здійснення грошового переказу і ви отримаєте повідомлення з персональним ідентифікаційним кодом. За допомогою такого номеру ви зможете перевіряти статусу вашої заявки.

“Без цього коду ви не зможете перевірити свій статус, не втрачайте цей код”, – пише Інформатор Україна.

Крім того, заявку на грошову допомогу можна подати лише один раз. Система прийме лише одну заявку, дублікати враховуватися не будуть.

Реклама

Подача заявки не означає, що вас автоматично обрано для отримання грошової допомоги. NRC переконується у відповідності для програми і ретельно перевіряє заявки, щоб допомогти найбільш вразливим категоріям населення. Якщо ви раніше отримували грошову допомогу від NRC чи іншої організації, ваша заявка може бути відхилена залежно від вашої поточної ситуації.
Будь ласка, майте на увазі, що будь-які помилки в процесі подання заявки можуть призвести до скасування або затримки її перегляду. Наприклад, серед поширених помилок: ім’я або прізвище, яке вказане неправильно, неповний ідентифікаційний податковий номер (ІПН), неправильно вказаний номер телефону.

Політика NRC визначає, що:

В рамках заявки вам слід надати особисті дані. Ваші дані залишаться в безпеці та будуть доступні лише співробітникам NRC, що беруть участь в процесі перегляду заявок. Дані будуть зберігатися на сервері NRC лише стільки, скільки це необхідно. Для отримання додаткової інформації щодо наших політик захисту даних, будь ласка, перегляньте їх на сторінці NRC за посиланням.

Реклама

Після завершення процесу подання заявки команда NRC опрацює інформацію і прийме рішення щодо заявки протягом 3-4 тижнів. Однак якщо в заявці є помилки, процес може затягнутися.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі розпочалася четверта “хвиля” видачі гуманітарної допомоги. Також ми писали, що у Кривому Розі виділили понад 22 млн грн – на допомогу родинам загиблих воїнів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook