Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Служив менше 2 місяців: в Курській області загинув 28-річний боєць з Жовтих Вод

3 вересня виконуючи бойове завдання зпгинув Іван Чередниченко з Жовтих Вод. Серце захисника зупинилося поблизу населеного пункту Черкаська Конопелька, що у Курської області. Йому було лише 28 років.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Жовтоводівську міськраду.

Іван народився 7 березня 1997 року у Жовтих Водах. Середню освіту здобув у СШ № 11, спеціальність – у Жовтоводському промисловому коледжі. На останніх курсах вишу підробляв пекарем у кондитерській фабриці “Добробут”.
У 2012 році, після закінчення коледжу, переїхав до Дніпра та влаштувався на ТОВ “Івентус Груп”.
Івана призвали у лави ЗСУ 13 липня 2024 року. Він служив старшим стрільцем-оператором. На жаль не пройшло і двох місяців після мобілізації, як рідні дізналися про загибель Івана.
“Іван був працьовитим хлопцем, не цурався роботи, завжди мав додатковий підробіток. Прагнув до самореалізації та розвитку, у юності грав у КВК, закінчив Жовтоводську музичну школу за класом акордеон. Був веселим та життєрадісним, надзвичайно відповідальним, компанійським, вірним і надійним другом”, – кажуть рідні загиблого бійця.
У захисника залишилася мама Наталя Олександрівна, бабуся Ольга Юріївна та кохана дівчина Ірина.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув спецпризначенець з Кривого Рогу. Також ми писали, що в Курській області через три місяці після мобілізації загинув гірник з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору