Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Трохи екзотики: готуємо мексиканські фахітос з яловичиною

Коли звичні страви вже набридли, чому б не побалувати домашніх чимось екзотичним, наприклад з мексиканської кухні. Фахітос – це начинка зі шматочків м’яса,  завернута у коржик-тортілью. Готується вона дуже швидко, а смак чудовий. 

Інформатор пропонує рецепт фахітос з яловичиною

Продукти

  • Яловичина (нарізана смужками) – 200 г
  • Болгарський перець різнокольоровий – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Тортильї – 2 шт.
  • Сир твердий – 50 г
  • Спеції: сіль, перець, кумин

Приготування

Наріжте яловичину смужками. Цибулю та перці також наріжте тонкими смужками. Підігрійте тортильї в мікрохвильовці або на сухій сковороді.

Обсмажте яловичину на середньому вогні з невеликою кількістю олії. На це піде 3-4 хвилини. Додайте цибулю та перці, приправте сіллю, перцем і кумином. Смажте все разом до готовності овочів. На це піде десь 5 хвилин. При цьому постійно перемішуйте.

На тортильї викладіть суміш зі сковороди, посипте тертим сиром. Подавайте на стіл гарячими. Прикрасити можна зеленню.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати піцу на лаваші за 15 хвилин. Також ми розповідали про те, як приготувати хот-доги у лаваші.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору