Кривий Ріг До сайту

Скандал з ФК “Інгулець”: президент клубу знімає команду зі змагань

Шокуючий скандал розгорнувся у футбольній спільноті України. ФК “Інгулець” з селища Петрово, що під Кривим Рогом може вийти зі змагань на Кубок України всього лише після п’яти турів Української Прем’єр-Ліги. І все через свого президента скандально відомого Олександра Поворознюка.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на інтерв’ю, яке дав виданню “Український футбол” президент УПЛ Євген Дикий .

Причиною конфлікту стало те, що УАФ не надала ліцензії на проведення матчу на домашньому стадіоні клубу в селищі Петрове. Першим таким матчем повинна була стати зустріч “Інгульця” з одеським “Черноморцем”. Але УАФ відмовила у атестації “Інгулець-Арені”.

Реклама

У відповідь ФК “Інгулець” надіслав УАФ листа про зняття клубу зі змагань української Прем’єр-ліги.

За словами Євгена Дикого, у разі зняття усі результати матчів за участі Інгульця будуть анульовані. Корективи в сам календар вноситися не будуть, але одна команда, яка мала б грати з Інгульцем, в кожному турі буде вихідна. Напряму УПЛ залишить команда, яка посяде 15-е місце в підсумковій таблиці, а ще дві команди (13-14 місця) проведуть матчі плей-офф.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні працівники та гравці ФК «Кривбас» не підлягають обовʼязковій мобілізації в період воєнного часу. Також повідомлялося про те, що двоє співробітників ФК “Кривбас” зникли у Європі та не повернулися в Україну.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама